top of page

Paritellen

Olut on trendikäs ja nykyään salonkikelpoinen ruokajuoma. Olut tuo ruoan parhaat puolet esiin ja korostaa erilaisten ruoka-aineiden makuja ja aromeja. Oluiden etuna on makujen laaja kirjo sekä niiden erilaiset suutuntumat; haastaviinkin raaka-aineisiin löytyy maistuva olut rinnalle. 

shutterstock_1667862160.jpg

Olut- ja ruokaparitukset

Oluet ja juustot ovat mitä parhain ja maistuvin yhdistelmä, josta löytyy useampaan kertaan maisteltavaa. Haluaisitko maistella erilaisia tapaksia ja niihin sointuvia oluita? Entäs joko olet kokeillut viimeisintä trendiä, oluita ja irtokarkkeja? Myös oluet ja suklaa maistuvat yhdessä. Kuumiin kesähetkiin suosittelen olut- ja jäätelöparitusta.  Ota yhteyttä niin suunnitellaan maistuva kokonaisuus!
 

Oluet ja kausiruuat

Olut on erinomainen ruokajuoma erilaisiin juhlapyhiin ja kausiruokiin. Esimerkiksi vahvemmin humaloidut oluet tasapainottavat tuhteja, mausteisia ja rasvaisia grilli- ja jouluruokia. Hieman taas makeammat, maltaiset oluet taittavat kivasti ruuan savuisuutta tai tulisten ruokien poltetta. Millaiset oluet sopivat pääsiäis- tai joulupöytään? Entäs millaisia oluita kannattaisi nauttia keskikesän raikkaissa ja herkissä makumaailmoissa? Millainen olutvalikoima taas sopisi vapun ajan herkkuihin?  Otahan yhtyettä, niin suunnitellaan yhdessä maistuva kokonaisuus juhlapöytäänne. 

shutterstock_467823857.jpg
Anchor 1
bottom of page