top of page

Maistellen

Järjestän hyväntuulisia ja rentoja olutmaistatuksia aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Olutmaistatus on  mieleenpainuva ja inspiroiva elämys.

Maistatuksessa maistellaan tyypillisesti 3-7 erilaista olutta ja kutakin noin 1-2 dl/osallistuja.  


Voit tilata olutmaistatuksen yritykselle, kaveriporukalle, juhliisi tai vaikka polttareihin.

Pidän olutmaistauksia Oulussa, Oulun seudulla, Pohjois-Suomessa, mutta myös muualla Suomessa. Nyt myös etämaistatukset!

Olut

Teemamaistatukset

Kiinnostaisiko sinua maistella erilaisia oluita jonkun tietyn teeman tai vaikkapa oman juhliesi teeman mukaan? Teemamaistauksien aihe voi olla melkein mitä tahansa; vaikkapa tämän hetken trendioluista oluen ja musiikin parituksiin tai aikamatka oluiden alkujuurille ja historiaan. 

Oluista löytyy erinomaisia kausituotteita 
jokaiseen vuodenaikaan. Myös eri juhlapyhien ja sesonkien ympärille on inspiroivaa rakentaa  juhlaan sopiva olutkattaus. 

Maa/alue maistatukset

Oletko kiinnostunut  jostain tietystä olutmaasta tai  -alueesta? Millainen Suomi on tätä nykyä olutmaana tai millaisia oluita valmistetaan vaikkapa Oulun seudulla? Tai kiinnostaako sinua perinteiset brittiläiset oluet? Onko tapahtumasi ruokateema vaikkapa Meksiko? Maistellaan maateeman mukaan oluita, joissa maistuvat alueen ruokien tyyppilliset maut kuten suklaa, chili tai sitrus.  Ota yhteyttä ja kerro mihin päin maailmaa sinä ja seurueesi haluaisitte maistatuksessa suunnata. 

 

Erilaisia oluita
Olut ja tapas

Oluttyylimaistatukset

Haluaisitko sinua perehtyä erilaisiin IPA-oluihin? Tai syventyä Stouttien maistuvaan maailmaan? Kiinnostaisiko sinua vertailla miltä maistuu saksalainen Pils verrattuna tsekkiläiseen versioonsa? 

Nykyään on saatavilla varsin laaja  ja maistuva valikoima myös alkoholittomia oluita. Myös alkoholittomien oluiden maistatus onnistuu lähes kaikissa kategorioissa. 

bottom of page